slide2

Optimal tandbehandling i trygge omgivelser

OZ-Tandlægerne

Tandimplantat – en praktisk og æstetisk løsning

Har du mistet en tand, har du hos os hos OZ Tandlægerne i Holbæk mulighed for at få indsat en ny tand i form af et tandimplantat. Vores tandklinik er let tilgængelig for patienter fra for eksempel Odsherred og mange andre steder.

ny patient til tandlæge i holbæk

Øget livskvalitet og bedre selvværd

Med et tandimplantat vil du opleve at få livskvalitet og bedre selvværd. Et implantat er en rigtig god løsning æstetisk, og samtidig er det også en meget praktisk løsning. Det skyldes, at du således ikke vil være begrænset i, hvad du kan eller må spise.

I modsætning til en tandbro så skåner et tandimplantat dine andre tænder. Når du skal have indsat en tandbro, vil det nemlig være nødvendigt at bore og eller slibe på dine naturlige og sunde tænder. Et tandimplantat sættes fast til kæben i stedet for dine øvrige tænder.

Når du får indsat et tandimplantat, vil du formentlig blive overrasket over, hvor livsforandrende det er for dig der, hvor du mangler en eller flere tænder. De fleste af os viser vores tænder, når vi smiler hver eneste dag, og det kan være mange gange om dagen. Med et tandimplantat slipper du således for at skulle skamme dig over dine tænder, og du vil dermed også være mere tilbøjelig til at smile.

søger du en ny tandlæge?

Hvordan foregår processen?

Et implantat er en tandrod, der bliver fremstillet i titanium. Den indsættes i din kæbeknogle og vokser sig således fast til knoglen.

Efter en helingsperiode på 6-8 uger vil vi tage aftryk til en tandkrone, som skal sættes på implantatet. Herefter vil du få et praktisk, æstetisk og meget naturligt tandsæt med dine nye tænder.

tryg og smertefri tandimplantat

Hvad koster tandimplantat?

Vores priser på et tandimplantat afhænger af flere forskellige faktorer, og derfor giver vi dig gerne et overslag på en forholdsvis billig pris, når vi har kigget nærmere på din mund og dine tænder. Du skal bare ringe til os for at bestille en tid til en konsultation og en undersøgelse.

Home » Tandimplantat