slide2

Optimal tandbehandling i trygge omgivelser

OZ-Tandlægerne

Profil2019-06-13T13:59:18+00:00

Profil – OZ Tandlægerne

Hvem er OZ Tandlægerne?

OZ Tandlægerne er en tandlæge i Holbæk med adresse på Ahlgade. Klinikken blev stiftet af Syamak Zojaji, som i dag stadig ejer og driver klinikken. Syamak har assistance fra klinikassistenten Lonnie Pedersen.

OZ Tandlægerne har haft adresse på Ahlgade i nummer 38 siden starten i 2008. Lokalerne blev overtaget fra den tidligere ejer og tandlæge Tulle Nordvig. Herudover er der blevet drevet tandlægepraksis på adressen på Ahlgade siden 1947.

Vi er et erfarent og fagligt kompetent team. Vi er gennem vedvarende efter-uddannelse altid opdateret til at kunne udføre de bedst mulige behandlinger. Herudover benytter vi os af de nyeste teknologier og værktøjer. Vi har opbygget masser erfaringen fra både privat tandlægepraksis og kommunal børnetandpleje. Vi har bl.a. derfor stor ekspertise inden for tandlægeskræk.

Fokus på tandlægeskræk

OZ Tandlægerne har gennem mange år arbejdet med patienter, som lider af tandlægeskræk. Dette er én af grundende til, at vi lægger stor vægt på at give patienter med tandlægeskræk en god oplevelse hos tandlægen. Dette bl.a. med smertefrie behandlinger.

Omkring 10% af danskerne lider af odontofobi (tandlægeskræk). Herudover er der op i mod 30%, som har mindre angst eller bliver nervøse, når de skal til tandlægen. Du er derfor langt fra alene og skal ikke være flov over at fortælle os det, så vi kan være ekstra opmærksomme.

Vi ved godt, at tandlægeskræk ikke er rettet mod tandlægen men mod behandlinger, instrumenterne og smerterne. Ofte fordi patienten har haft en dårlig oplevelse hos en anden tandlæge. Det ér ikke altid nemt at tage plads i tandlægestolen.

Hos OZ Tandlægerne tager vi tingene i dit tempo og forklarer, hvad der skal ske fra gang til gang. Vi forsøger aldrig at overtale dig til noget som du ikke er tryg ved. Vi rådgiver dig og lader dig beslutte, hvad du vil være med til.

Vi har til opgave at genvinde din tillid til tandlæger og vise dig, at et tandlægebesøg rent faktisk godt kan være en god oplevelse. Vi sikrer trygge omgivelser, smertefri behandling og ikke mindst dialog.

Vi er specialister i tandproteser

Hvad er en tandprotese?

En tandprotese er en erstatningstand, som bliver sat i hvis du mister en tand.

De fleste mennesker mister på et tidspunkt i livet en tand. Enten naturligt eller unaturligt ved uheld. Der er derfor mange, som anvender tandproteser.

Der findes flere forskellige former for tandproteser. Der findes både aftagelige og fastsatte tandproteser. En aftagelig protese bliver lavet ved, at tage et aftryk af patientens mund. På denne måde sikrer vi, at tanden er urokkelig og sidder, som den skal.

En tandprotese kan også sættes fast i munden. Dette gøre bl.a. med en bøjle. Man vil typisk sætte protesten fast, hvis det er i overmunden. På trods af at det er muligt at få lavet en erstatningstand, og vi er dygtige til at lave disse ønsker, og anbefaler vi selvfølgelig at man beholder alle sine tænder i munden.

En tandprotese vil blive sat sammen med dine tilbageværende naturlige tænder. Det gør bl.a. at det ikke bliver en belastning, når man skal tygge sin mad. De omkringliggende tænder får lagt presset fra biddet over på dem, frem for på den falske tand. Herudover sikrer det, at tandprotesen bliver holdt på plads i munden.

Home » Profil