slide2

Optimal tandbehandling i trygge omgivelser

OZ-Tandlægerne

Ny patient2019-06-13T16:46:39+00:00

Ny patient hos OZ-Tandlægerne?

Leder du efter en ny tandlæge i Holbæk? Vi sørger altid for at afsætte ekstra tid, når du kommer som ny patient i klinikken. Det er vigtigt for os at lære vores patienter at kende, og at vores patienter lærer os at kende.

Herudover kommer vi også til at besvare dine spørgsmål, forventningsafstemme og tale om din tandlægehistorik. Det kan være hvilke behandlinger og problemer, som du har haft tidligere.

Det handler om tillid og tryghed, når man tager til tandlæge. Vi lægger stor vægt på at give hver enkelt patient en god oplevelse for at bygge tillid mellem tandlæge og patient.

ny patient til tandlæge i holbæk

Har du tandlægeskræk?

Har du, ligesom mange andre danskere, tandlægeskræk? Har du svært ved overhovedet at bestille tid hos en tandlæge?

Vi ved, at mange danskere lider af tandlægeskræk. Det har vi derfor stort fokus på hos OZ Tandlægerne, når vi får en ny patient med tandlægeskræk. Vi er ekstra omhyggelige, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at komme af med din tandlægeskræk.

Smertefri behandling

Vi gør en dyd ud af at tage alt i vores patienters tempo. Herudover er vi meget opmærksomme på at fortælle dig om behandlingerne både før, under og efter, og vi udfører aldrig noget uden din accept. Du kan også være sikker på helt smertefri behandling.

Vi vil gerne vise dig, at et tandlægebesøg faktisk godt kan være en god oplevelse. Lad os genvinde din tillid fra dårlige oplevelser hos andre tandlæger – alle tandlæger er forskellige.

Vi holder hvad vi lover, og vi lover dig at gøre tingene i dit tempo.

søger du en ny tandlæge?

Første besøg for en ny patient

Når du besøger vores tandklinik i Holbæk for første gang, så vil du blive mødt af vores super rare klinikassistent.

Vi ved, at det er vigtigt, at der er tillid mellem patient og tandlæge. Derfor er det hos OZ Tandlægerne altid det samme ansigt, du møder både i receptionen og i behandlingsrummet.

Vi vil første gang undersøge hele dit tandsæts helbredsmæssige baggrund. Herudover vil der blive lavet en grundig undersøgelse af dit nuværende tandsæts helbred. Vores fornemmeste opgave er at opretholde dine tænder og din munds sundhed.

tryg og smertefri tandbehandling

Trygge rammer

Når du kommer i vores tandklinik i Holbæk, så sikrer vi dig altid trygge rammer, hyggelig stemning, kompetent tandpleje og ikke mindst smertefri behandling.

Vi stræber altid efter at dække hver enkelt kundes behov. Hvis du har specifikke ønsker, så gør vi vores bedste for at imødekomme dine behov.

HUSK at medbringe et gyldigt sygesikringskort, så vi kan registrere dine oplysninger og hente din journal fra din tidligere tandlæge – hvis vi får din accept til dette.

Bestil din første tid her

Vi glæder os til at se dig i klinikken. Du kan bestille en tid ved at udfylde kontaktformularen eller ved at ringe til os på 59 43 08 29.

Home » Ny patient