slide2

Optimal tandbehandling i trygge omgivelser

OZ-Tandlægerne

Ny patient2019-03-29T10:53:30+00:00

Ny patient hos OZ-Tandlægerne?

OZ Tandlægerne byder nye patienter velkommen

Leder du efter en ny tandlæge i Holbæk? Vi sørger altid for at afsætte ekstra tid, når du kommer som ny patient i klinikken. Det gør vi, så vi har tid til at tale med hver enkelt nye patient. Det er vigtigt for os, at lærer vores patienter at kende og at vores patienter lærer os at kende.

Herudover kommer vi også til at besvare dine spørgsmål, forventningsafstemme og tale om din tandlæge historik. Det kan være hvilke behandlinger og problemer, som du har haft tidligere.

Det handler om tillid og tryghed, når man tager til tandlæge. Vi lægger stor vægt på at give hver enkelt patient en god oplevelse for at bygge tillid mellem tandlæge og patient.

Har du tandlægeskræk?

Er du, lige som mange andre danskere, tandlægeskræk? Har du svært ved overhovedet at bestille tid hos en tandlæge?

Vi ved, at mange danskere lider af tandlægeskræk. Hos OZ Tandlægerne har vi derfor stort fokus på, når vi får en ny patient med tandlægeskræk.
Vi er ekstra omhyggelige, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at komme af med din tandlægeskræk.

Vi gør en dyd ud af, at tage alt i vores patienters tempo. Herudover er vi meget opmærksomme på, at fortælle dig om behandlingerne både før, under og efter og laver aldrig noget uden din accept og behandler altid helt smertefrit.

Vi vil gerne vise dig, at et tandlæge besøg faktisk godt kan være en god oplevelse. Lad os genvinde din tillid fra dårlige oplevelser hos andre tandlæger – alle tandlæger er forskellige.

Vi holder hvad vi lover og vi lover dig, at gøre tingene i dit tempo. Din angst er vores største fokus. når du kommer som ny patient.

Første besøg for en ny patient

Når du besøger vores tandklinik i Holbæk for første gang, så vil du blive mødt af vores super rare klinikassistent.

Vi ved, at det er super vigtigt at der er tillid mellem patient og tandlæge. Derfor er det hos OZ Tandlægerne altid det samme ansigt du møder både i receptionen og i behandlingsrummet.

Vi vil første gang undersøge hele dit tandsæts helbredsmæssige baggrund. Herudover vil der blive lavet en grundig undersøgelse af dit nuværende tandsæts helbred, herunder tænder, tandkød og mund. Vores fornemmeste opgave er, at opretholde dine tænder og din munds sundhed.

HUSK at medbringe et gyldigt sygesikringskort, så vi kan registrere dine oplysninger og hente din journal fra tidligere tandlæge – hvis vi får din accept til dette.

Når du kommer i vores tandklinik i Holbæk, så sikrer vi dig altid trygge rammer, hyggelig stemning, kompetent tandpleje og ikke mindst smertefri behandling.

Vi stræber altid efter at dække hver enkelt kundes behov, så hvis du har specifikke ønsker eller ønsker, at vi gør ting anderledes så gør vi vores bedste for, at imødekomme dine behov for at sikre dig de rammer, som du har brug for.

BESTIL DIN FØRSTE TID HER

Hvornår passer det dig bedst?

ManTirOnsTor


8:30 - 11:0011:00 - 13:0013:00 - 15:0015:00 - 17:00Home » Ny patient